Maatwerkadvies

Uw wilt graag besparen op de energiekosten maar weet niet hoe? Energie Advies B.V. helpt u graag verder. Voor het uitbrengen van een energie maatwerkadvies is Energie Advies gecertificeerd door het IKOBKB, Met een energie maatwerkadvies brengen onze adviseurs al uw mogelijkheden in kaart met betrekking tot het besparen op de energiekosten. Zo weet u exact wat uw mogelijkheden zijn om de (hoge) energiekosten te verlagen. Want wie wil er nu niet besparen op de energiekosten?

 

Wat houdt het maatwerkadvies precies in?

Een maatwerkadvies moet wettelijk voldoen aan een bepaald aantal voorwaarden. Het maatwerkadvies kent de volgende inhoud:

1. Bouwkundige woningbeschrijving

Het maatwerkadvies bevat een bouwkundige beschrijving van de woning. Hierin worden o.a. (woon)oppervlaktes, RC-waardes, de hoeveelheden glas etc. berekent en beschreven.

 

2. Energielabel

Aan de hand van het huidige energieverbruik en de bouwkundige gegevens krijgt uw woning een energie- of woninglabel. Dit energielabel is sinds kort wettelijk verplicht als u een woning wil kopen of verkopen. Wilt u alleen een energielabel? Ook dat bieden wij aan, klik hier voor meer informatie.

 

3. Energiebesparende maatregelen

Een geheel persoonlijk maatwerkadvies bestaande uit energiebesparende tips en maatregelen (inclusief kosten en terugverdientijd). Het advies is volledig afgestemd op uw huidige woon- en leefomstandigheden. Het maatwerkadvies heeft uiteraard als doel een verlaging op de energielasten van de woning.

 

Energie Advies compleet

Het maatwerkadvies houdt op na de bovenstaande drie stappen. Als extra toevoeging op het maatwerkadvies biedt Energie Advies het Energie Advies compleet aan.  als extra toevoeging op het maatwerkadvies een  maar als extra toevoeging op het maatwerkadvies kunnen wij u het Energie Advies B.V. compleet aanbieden. Hiervoor verzorgt en begeleidt Energie Advies B.V. het gehele traject van het aanvragen van offertes tot het uitvoeren van de maatregelen. Zo bent u gevrijwaard van alle zorgen en gegarandeerd van het perfecte resultaat. (Meer informatie over Energie Advies B.V. compleet vindt u hier).

 

Subsidie op energiebesparing

In diverse gemeenten of provincies zijn interessante subsidiemaatregelen van kracht om het toepassen van energiebesparende maatregelen te stimuleren. Deze subsidies variëren van het volledig vergoeden van een energielabel of maatwerkadvies (of korting hierop) tot diverse subsidies op de uit te voeren maatregelen. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

 

Meer informatie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het maatwerkadvies of Energie Advies B.V.? Vraag dan hier  een adviesgesprek aan, onze adviseurs komen graag bij u langs.